Despre noi

Cine suntem

Le Jardin de vos reves este o companie dedicată peisagisticii cu toate aspectele ei complexe.  Le Jardin de vos reves şi-a început activitatea în 2006 ca o afacere de familie. De atunci, împreună cu echipa noastră loială şi profesionistă, am oferit serviciile noastre unui număr mare de clienţi. Ce a reuşit Le Jardin de vos reves să adopte ca regulă, este angajamentul de a oferi servicii fără compromis clienţilor  şi calitate în execuţie.

Clienţii noştri sunt persoane informate, cu „ochi” pentru design şi cu dorinţa de a îmbrăţişa practicile durabile pentru grădina personală.  Dacă sunteţi în căutarea unei firme de amenajări diferită – căreia să îi pese şi care să vă transforme grădina într-un mic paradis liniştit pentru familia şi prietenii dumneavoastră – aşteptăm bucuroşi telefonul dumneavoastră!

Filosofia noastră

Le Jardin de vos reves vede în calitatea spaţiilor verzi un efect important asupra calităţii generale a vieţii noastre. Scopul nostru este de a proiecta spaţii verzi ce sa ofere intimitate, relaxare si incantare.

Designul spaţiilor verzi de calitate presupune o implicare emoţională. La Le jardin de vos reves, scopul nostru principal este de a oferi clientilor noştri soluţii de design interesante, care să depăşească aşteptările lor şi care să fie în acelaşi timp aplicabile şi realiste. Suntem bucuroşi să găsim întotdeauna soluţii originale, personalizate pentru fiecare situaţie înparte.

Alegerea plantelor  este esenţiala pentru un proiect de succes. Suntem printe putinele firme ce au oferit garantie doi ani pentru plante, fara contract de mentenanta!

Le Jardin de vos reves se mândreste cu experienţa îndelungată şi cu baza noastră de cunoştinţe privind plantele, cerinţele acestora şi modul de îngrijire.

Odată ce un proiect a fost pus în practică pe teren, întreţinere acestui spaţiu este esenţială. Le Jardin de vos reves, vă poate oferi un plan de întreţinere astfel încat grădina dumneavoastră să evolueze constant şi să capete o tot mai mare valoare în timp.

 

Cu respect pentru parteneri,

cu profesionalism si consideratie pentru clienti,

cu dragoste pentu natura si viata!

Echipa Le Jardin de vos reves

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>